Στις 9 και 10 Μαΐου 2015, η Πανελλήνια Ένωση Χαπκίντο (ΠΕΧ), θα πραγματοποιήσει το φετινό διήμερο Σεμινάριο στην Αθήνα.
Το Χαπκίντο, δίνοντας έμφαση στη φιλοσοφία των πολεμικών τεχνών, συνδυάζει όλες τις τεχνικές (λακτίσματα, χτυπήματα με τα χέρια, πιέσεις σε ευαίσθητα σημεία, κλειδώματα, ανατροπές, πνιγμούς και χρήση όπλων). Το αποτέλεσμα είναι η δυναμική έκφραση της ενέργειας (Ki) μέσα από το ανθρώπινο σώμα.

Το φετινό σεμινάριο θα έχει επετειακό χαρακτήρα καθώς συμπληρώνονται 15 χρόνια παρουσίας της World Hapkido Federation στην Ελλάδα!

Η WHF δημιουργήθηκε από τον Grand Master Kwang Sik Myung το 1973, μετά το ταξίδι του από την Κορέα στον Δυτικό Κόσμο. Το όραμά του ήταν να διδάξει και να εξαπλώσει την αρχαία πολεμική τέχνη του Hapkido στην πιο αγνή μορφή του, σε όλους τους ανθρώπους. Η κληρονομιά που άφησε μέσα από τα σεμινάριά του, συνεχίζεται αυτό τον Μάιο με τη διδασκαλία από τον Γενικό Διευθυντή της World Hapkido Federation Master Roe Jai Myung, γιο και διάδοχο του Grand Master Kwang Sik Myung, ο οποίος θα μοιραστεί το όραμα του για το μέλλον της WHF αλλά και τις τρέχουσες εξελίξεις, καθώς και από τον πρόεδρο της ΠΕΧ Μaster Βαγγέλη Θάνο, Regional Director of the WHF for Eastern Europe and the Midlle East.

Ημερομηνία: 9 & 10 Μαΐου

Τοποθεσία: Κλειστό Γυμναστήριο Αργυρούπολης, οδός Τριπόλεως, Αθήνα

Θα διδάξουν οι:
Master Roe Jai Myung, Director General – WORLD HAPKIDO FEDERATION
Master Βαγγέλης Θάνος, Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Χαπκιντο, Regional Diretor of the WHF for Eastern Europe and the Middle East.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Σάββατο 9 Μαΐου
17:30 – 19:30: Master Θάνος – Ανάλυση βασικών αρχών του Χαπκίντο και εφαρμογή σε χαρακτηριστικές αυτοάμυνες.
19:30 – 21:30 : Attacking techniques

Κυριακή 10 Μαΐου
10:00 – 10:30 : Επίδειξη Ηapkido (ανοιχτή στο κοινό)
10:30 – 14:00: Master Myung

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Γενική είσοδος – 50 ευρώ
Εγγραφές μέχρι τις 29/04. Μετά την ημερομηνία αυτή καθώς και κατά την είσοδο 70 ευρώ. Ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής θεωρείται η ημερομηνία αποστολής της φόρμας εγγραφής, μαζί με το αντίστοιχο καταθετήριο της τράπεζας. Τα παράβολα συμμετοχής κατατίθενται στον αριθμό λογαριασμού (IBAN)CRBAGRAAXXX 136-002101-225971 της ALPHA BANK, στο όνομα Ευάγγελος Θάνος, Πανελλήνια Ένωση Χαπκίντο. Στη συμμετοχή συμπεριλαμβάνονται Πτυχίο Συμμετοχής και μπλουζάκι του σεμιναρίου, αλλά και σνακ κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη της World Hapkido Federation, εκπαιδευτές & μαθητές από άλλα στυλ πολεμικών τεχνών καθώς και οποιοσδήποτε επιθυμεί να μυηθεί στην τέχνη του Χαπκίντο, από 14 ετών και άνω.

15ο Πανελλήνιο Σεμινάριο Hapkido