Η WHF GREECE ανακοινώνει την επιτυχημένη ολοκλήρωση του Ανοιχτού Σεμιναρίου Hapkido, που οργάνωσε την 13η & 14η Μάϊου στην Αργυρούπολη Αττικής γιορτάζοντας παράλληλα και τα 50 χρόνια από την ίδρυση της World Hapkido Federation !
Οι συμμετέχοντες εκπαιδευτές και μαθητές του Χαπκίντο, καθώς και άλλων πολεμικών τεχνών, -τους οποίους ευχαριστούμε θερμά,- ξεπέρασαν τους εξήντα πέντε παρακολούθησαν καθ’ όλη τη διάρκεια των δύο ημερών, με αμείωτο ενδιαφέρον και αξιέπαινη ατομική προσπάθεια τα δρώμενα του Σεμιναρίου από τους εισηγητές Master Roe Jae Myung Πρόεδρο της WHF και τον Master Βαγγέλη Θάνο τεχνικό διευθυντή της WHF GREECE. Επίσης, ιδιαιτέρως ευχαριστούμε:

Τον ΔΗΜΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ για την ευγενική φιλοξενία του στο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου, αλλά και τους ακούραστους Εργαζόμενους μέσα σε αυτό.
Γ. Τον κο. Κυριακόπουλο Κυριάκο, Ιατρό – Παθολόγο που παρείχε την απαραίτητη ιατρική κάλυψη στους συμμετέχοντες αθλητές. Τους masters Peter Michal και Martin Oravec από την Σλοβακία,

Τους εξαιρετικούς Εκπαιδευτές Μέλη της WHF GREECE! Master ΜΙΧΑΗΛ ΣΚΑΛΤΣΟΥΝΑΚΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΖΑΦΕΙΡΙΑΔΗ, ΜΥΛΩΝΑ ΑΝΔΡΕΑ, ΚΑΠΑΤΣΩΡΗ ΓΕΩΡΓΙΟ, ΓΕΩΡΓΙΟ ΛΑΝΑΡΑ, ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΑΛΗ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΝΕΛΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΡΖΗ, και τους εκπαιδευτές ΦΡΑΝΚ ΜΑΛΙΑΡΟ και ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ.

Επίσης όλους όσους φρόντισαν με μέριμνα και αγάπη κάθε λεπτομέρεια στην οργάνωση, ώστε να διεξαχθεί ομαλά και με επιτυχία ένα ακόμη Σεμινάριο.

Φιλοδοξούμε τα Σεμινάρια της WHF GREECE να γίνονται κάθε φορά πιο ουσιώδη και δημιουργικά, προσελκύοντας ακόμη περισσότερους ενδιαφερόμενους και να προβάλλουν ορθά και δυναμικά την τέχνη του Hapkido στην Ελλάδα.

Ανανεώνοντας το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά στο επόμενο Ανοιχτό Σεμινάριο Hapkido, σας καλούμε όλους να συμμετάσχετε ενεργά στην προσπάθειά μας!