Αγαπητοί συνεργάτες, μαθητές, μέλη και φίλοι της ΠΕΧ,

Η Πανελλήνια Ένωση Χαπκίντο (ΠΕΧ), με χαρά σας ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 18ου Πανελλήνιου Σεμιναρίου Χαπκίντο.

Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 21 & 22 Απριλίου 2018 (Σάββατο: 17:00 – 21:00 & Κυριακή 10:00 – 14:00), στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργυρούπολης, επί της οδού Τριπόλεως.

Δικαίωμα Συμμετοχής έχουν όλοι οι εκπαιδευτές & μαθητές / Μέλη της ΠΕΧ και εκπαιδευτές ή μαθητές από άλλα στυλ πολεμικών τεχνών (από 14 ετών και άνω).

Διδάσκων στο Σεμινάριο θα είναι ο Master Βαγγέλης Θάνος, Πρόεδρος της ΠΕΧ & Περιφερειακός Διευθυντής Ανατολικής Ευρώπης της WHF (7ο Dan HKD, 8o Dan TKD), με Διδακτέα Ύλη που θα καλύπτει όλο φάσμα της βασικής ύλης του συστήματος της World Hapkido Federation.

Το Κόστος Συμμετοχής είναι 50 ευρώ€ και συμπεριλαμβάνει επίσημο Πιστοποιητικό Συμμετοχής από την ΠΕΧ καθώς και αναμνηστικό T-shirt με το λογότυπο του 18ου Σεμιναρίου Χαπκίντο.

Ειδικές τιμές για σχολές, συλλόγους και γκρούπ.

Για την εύρυθμη οργάνωση των διαδικασιών του Σεμιναρίου, παρακαλείσθε να δηλώσετε έγκαιρα τη συμμετοχή σας, μέχρι τις 15/04/2018.

Δηλώστε συμμετοχή και πραγματοποιήστε την εγγραφή σας έγκαιρα μέχρι 12/4 με έκπτωση 10€ και τελικό κόστος τα 40€, *ενώ τα 50€ ορίζονται ως κόστος συμμετοχής από τις 13/4 έως την ώρα του check-in στην είσοδο.

Προσδοκώντας σε μία ενθουσιώδη και καθολική συμμετοχή σας, παραμένω στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω πληροφορία και διευκρίνιση.

Για την Πανελλήνια Ένωση Χαπκίντο,

Με εκτίμηση,
Ευάγγελος Θάνος
Πρόεδρος

18ο Πανελλήνιο Σεμινάριο Hapkido