Αγαπητοί συνεργάτες, μαθητές, μέλη και φίλοι της ΠΕΧ,

Η Πανελλήνια Ένωση Χαπκίντο (ΠΕΧ), με χαρά σας ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 19ου Πανελλήνιου Ανοιχτού Σεμιναρίου Χαπκίντο.

Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Μαΐου 2019 από τις 09:00 έως τις 20:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργυρούπολης, επί της οδού Τριπόλεως. Θα περιλαμβάνει ολοήμερα εργαστήρια πάνω στην ύλη του Χαπκίντο (χτυπήματα, λακτίσματα, ανατροπές, ακινητοποιήσεις, πτώσεις, κ.α.) δομημένα σε ομάδες αναλόγως επιπέδου (μαθητές, εκπαιδευτές και δάσκαλοι).

Δικαίωμα Συμμετοχής έχουν όλοι οι εκπαιδευτές & μαθητές / Μέλη της ΠΕΧ και της WHF και εκπαιδευτές ή μαθητές από άλλα στυλ πολεμικών τεχνών (από 14 ετών και άνω).

Διδάσκων στο Σεμινάριο θα είναι ο Master Βαγγέλης Θάνος, Πρόεδρος της ΠΕΧ & Περιφερειακός Διευθυντής Ανατολικής Ευρώπης της WHF (7ο Dan HKD, 8o Dan TKD), με Διδακτέα Ύλη που θα καλύπτει όλο φάσμα της βασικής ύλης του συστήματος της World Hapkido Federation.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο συμπεριλαμβάνει επίσημο Πιστοποιητικό Συμμετοχής από την ΠΕΧ, αναμνηστικό T-shirt με το λογότυπο του 19ου Πανελλήνιου Ανοιχτού Σεμιναρίου Χαπκίντο καθώς και σνακ καθόλη τη διάρκεια του σεμιναρίου.

Για την εύρυθμη οργάνωση των διαδικασιών του Σεμιναρίου, παρακαλείσθε να δηλώσετε έγκαιρα τη συμμετοχή σας, μέχρι τις 17/04/2019.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε στα:

Τηλ: 6944793739
E-mail: info@hapkidogreece.com

Προσδοκώντας σε μία ενθουσιώδη και καθολική συμμετοχή σας, παραμένω στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω πληροφορία και διευκρίνιση.

Για την Πανελλήνια Ένωση Χαπκίντο,

Με εκτίμηση,

Ευάγγελος Θάνος

Πρόεδρος

19ο Πανελλήνιο Σεμινάριο Hapkido