Η World Hapkido Federation Greece, η μοναδική οργάνωση στην Ελλάδα, εδώ και 25 χρόνια συνεχίζει τον δρόμο που χάραξε ο Grandmaster Kwan Sik Myung, σας προσκαλεί στις 6 & 7 Απριλίου στο Ανοιχτό Πανελλήνιο Σεμινάριο Hapkido 2024.

Εισηγητής αυτού του ιδιαίτερου σεμιναρίου, θα είναι ο Grandmaster Βαγγέλης Θάνος, Director W.H.F. Greece, ο οποίος με τις γνώσεις του θα καλύψει όλο το φάσμα της βασικής ύλης, του αυθεντικού συστήματος της World Hapkido Federation, η οποία είναι η πρώτη ομοσπονδία Hapkido σε παγκόσμιο επίπεδο και η μόνη που έχει συγκροτημένη ύλη και σύστημα εκπαίδευσης για μαθητές και εκπαιδευτές!

Μην χάσετε την μοναδική αυτή ευκαιρία, να γνωρίσετε από κοντά την ανόθευτη αρχαία τέχνη του Hapkido, η οποία συνεχίζει να μεταλαμπαδεύεται από την W.H.F. Greece, μέσω της άοκνης προσπάθειας το δασκάλου της, Βαγγέλη Θάνου.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διήμερο σεμινάριο έχουν όλοι οι εκπαιδευτές & μαθητές/μέλη της WHF καθώς και εκπαιδευτές ή μαθητές προερχόμενοι από άλλα είδη πολεμικών τεχνών (από 14 ετών και άνω), αλλά και οποιοσδήποτε θέλει να μυηθεί στα μυστικά και την τέχνη του Hapkido. Μοναδική προϋπόθεση η καλή διάθεση!

Με τη συμμετοχή σας στο σεμινάριο θα λάβετε επίσημο Πιστοποιητικό Συμμετοχής από την W.H.F. Greece, καθώς και αναμνηστικό T-Shirt με το λογότυπο του Ανοιχτού Σεμιναρίου Hapkido. Σνακ για τόνωση και ενέργεια, καθ’ όλη την διάρκεια του σεμιναρίου, θα παρέχονται δωρεάν στους συμμετέχοντες.

Το Κόστος Συμμετοχής είναι 50 ευρώ€ χωρίς αναμνηστικό T-Shirt και 60 με T-shirt
Ειδικές τιμές για σχολές, συλλόγους και γκρούπ.

Για την εύρυθμη οργάνωση των διαδικασιών του Σεμιναρίου, παρακαλείσθε να δηλώσετε έγκαιρα τη συμμετοχή σας, μέχρι τις 28/3/2024.

Προσδοκώντας σε μία ενθουσιώδη και καθολική συμμετοχή σας, παραμένω στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω πληροφορία και διευκρίνιση.

Για την W.H.F GREECE
Με εκτίμηση,
Ευάγγελος Θάνος

Το σεμινάριο θα γίνει στο Σπίτι της γυμναστικής στον Δήμο Αργυρούπολης στην οδό Αθανασίου Διάκου 1.

Σάββατο 10.00-14.00 και 17.00-21.00
Κυριακή 10.30-14.30

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο 6944793739 & info@hapkidogreece.com