Η Διοίκηση της Πανελλήνιας Ένωσης Χαπκίντο (ΠΕΧ), ανακοινώνει την επιτυχημένη ολοκλήρωση του 19ου Πανελλήνιου Σεμιναρίου Hapkido, που διοργάνωσε την 4η Μαΐου 2019 στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργυρούπολης

Οι συμμετέχοντες, εκπαιδευτές και μαθητές του Hapkido, καθώς και άλλων πολεμικών τεχνών, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά, ξεπέρασαν τους εβδομήντα. Με μεγάλο ενθουσιασμό και αμείωτο ενδιαφέρον παρακολούθησαν σε ένα ολοήμερο εργαστήριο τον εισηγητή Master Vangelis Thanos (7ο dan WHF, 8ο dan WTF) να αναλύει βασικές αρχές και τεχνικές του Hapkido
Το σεμινάριο έκλεισε με δείπνο και πάρτυ.

Επίσης, ιδιαιτέρως ευχαριστούμε:

Το ΔΗΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ για την ευγενική φιλοξενία του στο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου, αλλά και τους ακούραστους εργαζόμενους μέσα σε αυτό.

Τους χορηγούς μας: «ΑΒ Βασιλόπουλος» , Dole , Αθηναϊκή Ζυθοποιία , Ατλάντα και «Bio Λέων» βιολογικά προϊόντα για τη χορηγία snack στους συμμετέχοντες.
Τον Σεφ Παναγιώτη Θάνο – Healthy Κitchen για την χορηγία του εξαιρετικού δείπνου!

Tην εταιρεία Winners και τον συνεργάτη και φίλο Eustratiou Tasos για τη χορήγηση του αθλητικού δαπέδου.

Τους εξαιρετικούς εκπαιδευτές Α.Σ./Μέλη της ΠΕΧ (αλφαβητικά):

John Athanasiou Mard Α.Σ. HKD Ρόδου «Mard»
Giorgos Vafiadis– Α.Σ “ΑΤΑΛΛΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ”
Καπατσώρης Γιώργος – Α.Σ. Κεφαλονιάς
Λανάρα Γεώργιο – Α.Σ. TKD/HKD Αργυρούπολης
Andreas Mylonas – Α.Σ. TKD/HKD Ζακύνθου «Αλκίμαχος»

Σκαλτσουνάκη Μιχαήλ – Α.Σ. TKD/HKD Αργυρούπολης
Vagos Sotiropoulos – Α.Σ. TKD Άργους «Argolis Hapkido Academy»

Ιδιαιτέρως τους Δασκάλους και μαθητές του TANG SOO DO
Τον GM Anastasios Metaxas και τον master Konstantinos Metaxas Α.Σ. ΑΧΙΛΛΕΑΣ TANG SOO DO / TAE KWON DO ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟ.
Τον master Nikos Biakis και τον master Stamatis Tsd Biakis Α.Σ. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ – ΤΑΝΓΚ ΣΟΥ ΝΤΟ – ΚΙΚ ΜΠΟΞΙΝΓΚ.

Tον Alexis Zafeirakis Alexis Zafeirakis – Portfolio54 για την βιντεοκάλυψη του σεμιναρίου, την κ. Τόνια Θάνου γραμματεία του σεμιναρίου, τους φίλους της ΠΕΧ και όλους όσοι φρόντισαν με μέριμνα και αγάπη κάθε λεπτομέρεια στην οργάνωση, ώστε να διεξαχθεί ομαλά και με επιτυχία ένα ακόμη σεμινάριο. Φιλοδοξούμε τα σεμινάρια της ΠΕΧ να γίνονται κάθε φορά πιο ουσιώδη και δημιουργικά, προσελκύοντας ακόμη περισσότερους ενδιαφερόμενους και να προβάλουν ορθά και δυναμικά την τέχνη του Hapkido στην Ελλάδα.

Ανανεώνοντας το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά στο 20ο Πανελλήνιο Σεμινάριο Hapkido, σας καλούμε όλους να συμμετάσχετε ενεργά στην προσπάθειά μας!

Ο Πρόεδρος της ΠΕΧ,
Βαγγέλης Θάνος