Η Διοίκηση της Πανελλήνιας Ένωσης Χαπκίντο (ΠΕΧ), ανακοινώνει την επιτυχημένη ολοκλήρωση του 18ου Πανελλήνιου Σεμιναρίου Hapkido, που διοργάνωσε την 21η & 22η Απριλίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργυρούπολης, με τίτλο: «Hapkido Art for Life».

Οι συμμετέχοντες, εκπαιδευτές και μαθητές του Hapkido, καθώς και άλλων πολεμικών τεχνών, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά, ξεπέρασαν τους εξήντα. Με μεγάλο ενθουσιασμό και αμείωτο ενδιαφέρον παρακολούθησαν τον εισηγητή Μάστερ Βαγγέλη Θάνο (7ο dan WHF, 8ο dan WTF) να αναλύει και να συνδέει τις τεχνικές του Hapkido με τη χρησιμότητα και την πρακτική εφαρμογή τους στην καθημερινή μας ζωή. Στο τέλος του σεμιναρίου έγινε απονομή του 4ου dan WHF στον εκπαιδευτή Μιχάλη Σκαλτσουνάκη κατέχοντας έτσι τον τίτλο του Master.

Επίσης, ιδιαιτέρως ευχαριστούμε:

Το ΔΗΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ για την ευγενική φιλοξενία του στο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου, αλλά και τους ακούραστους εργαζόμενους μέσα σε αυτό.
Τον κ. Κυριακόπουλο Κυριάκο, Ιατρό – Παθολόγο που παρείχε την απαραίτητη ιατρική κάλυψη στους συμμετέχοντες αθλητές.
Τους χορηγούς μας: «ΑΒ Βασιλόπουλος» και «Bio Λέων» βιολογικά προϊόντα για τη χορηγία snack στους συμμετέχοντες.

Τους συνεργάτες και φίλους Ευστρατίου Τάσο και Μπούτιο Στέφανο για τη χορήγηση του αθλητικού δαπέδου.

Τους εξαιρετικούς εκπαιδευτές Α.Σ./Μέλη της ΠΕΧ (αλφαβητικά):

Αθανασίου Ιωάννη – Α.Σ. HKD Ρόδου «Mard»
Ζαφειριάδη Κωνσταντίνο – Α.Ο.Γ. Taekwondo Κομοτηνής
Καπατσώρη Γεώργιο – Α.Σ. Κεφαλονιάς
Λανάρα Γεώργιο – Α.Σ. TKD/HKD Αργυρούπολης
Μυλωνά Ανδρέα – Α.Σ. TKD/HKD Ζακύνθου «Αλκίμαχος»
Πολίτου Τίνα – Α.Σ. Λαγονησίου
Σακαλή Μαρία – Α.Σ. TKD Κυψέλης «Ολυμπίων Ρώμη»
Σκαλτσουνάκη Μιχαήλ – Α.Σ. TKD/HKD Αργυρούπολης
Σωτηρόπουλο Ευάγγελο – Α.Σ. TKD Άργους «Argolis Hapkido Academy»
Φράγκο Νικόλαο – Α.Σ. Taekwondo «Φλέγων»
Τους μαθητές του Α.Σ. Taekwondo “Άτταλος Μεταμόρφωσης”, τον Αλέξη Ζαφειράκη για την βιντεοκάλυψη του σεμιναρίου, τον Δημήτρη Θάνο για την φωτογραφική κάλυψη, την κ. Τόνια Θάνου γραμματεία του σεμιναρίου, τους φίλους της ΠΕΧ και όλους όσοι φρόντισαν με μέριμνα και αγάπη κάθε λεπτομέρεια στην οργάνωση, ώστε να διεξαχθεί ομαλά και με επιτυχία ένα ακόμη σεμινάριο. Φιλοδοξούμε τα σεμινάρια της ΠΕΧ να γίνονται κάθε φορά πιο ουσιώδη και δημιουργικά, προσελκύοντας ακόμη περισσότερους ενδιαφερόμενους και να προβάλουν ορθά και δυναμικά την τέχνη του Hapkido στην Ελλάδα.

Ανανεώνοντας το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά στο 19ο Πανελλήνιο Σεμινάριο Hapkido, σας καλούμε όλους να συμμετάσχετε ενεργά στην προσπάθειά μας!

Ο Πρόεδρος της ΠΕΧ,
Βαγγέλης Θάνος