Η Διοίκηση της Πανελλήνιας Ένωσης Χαπκίντο (ΠΕΧ), ανακοινώνει την επιτυχημένη ολοκλήρωση του 17ου Σεμιναρίου Hapkido, που οργάνωσε την 22η & 23η Απριλίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργυρούπολης, με διδακτέα ύλη την: “Hapkido Punching, Striking and Kicks, One Hand Techniques & Attack Techniques”.

Οι συμμετέχοντες μαθητές του Hapkido, καθώς και άλλων πολεμικών τεχνών, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά,ξεπέρασαν τους εξήντα και παρακολούθησαν καθ’ όλη τη διάρκεια των δύο ημερών, με αμείωτο ενδιαφέρον και αξιέπαινη ατομική προσπάθεια τα δρώμενα του Σεμιναρίου.

Επίσης, ιδιαιτέρως ευχαριστούμε:
Α. Την Εταιρεία WINNERS για την προβολή του Σεμιναρίου και την παραχώρηση του απαραίτητου εξοπλισμού.
Β. Τον ΔΗΜΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ για την ευγενική φιλοξενία του στο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου, αλλά και τους ακούραστους Εργαζόμενους μέσα σε αυτό.
Γ. Τον κο. Κυριακόπουλο Κυριάκο, Ιατρό – Παθολόγο που παρείχε την απαραίτητη ιατρική κάλυψη στους συμμετέχοντες αθλητές.
Δ. Τους εξαιρετικούς Εκπαιδευτές Α.Σ. / Μέλη της ΠΕΧ: (αλφαβητικά):
– Αθανασίου Γιάννη, – Α.Σ. HKD Ρόδου “Mard”
– Βαφειάδη Γιώργο, – Α.Σ. TKD Μεταμόρφωσης “Άτταλος”
– Kωνσταντούλας Δούκας, – Α.Ο.Γ. TKD Θεσσαλονίκης «Πήγασος Αναλήψεως»
– Λώμη Νικόλαο, – Α.Σ. HKD Χαλκίδας
– Λανάρα Γεώργιο – Α.Σ. TKD/HKD Αργυρούπολης
– Μπουλή Τατιάνα, – Α.Σ. TKD/HKD Αργυρούπολης
– Μυλωνά Ανδρέα, – Α.Σ. TKD / HKD Ζακύνθου “Αλκίμαχος”
– Σακαλή Μαρία, – Α.Σ. TKD Κυψέλης “Ολυμπίων Ρώμη”
– Σκαλτσουνάκη Μιχάλη, – Α.Σ. TKD/HKD Αργυρούπολης
– Σωτηρόπουλο Βαγγέλη, – Α.Σ. TKD Άργους «Argolis Hapkido Academy»
Ε. Τους φίλους της ΠΕΧ και όλους όσοι φρόντισαν με μέριμνα και αγάπη κάθε λεπτομέρεια στην οργάνωση, ώστε να διεξαχθεί ομαλά και με επιτυχία ένα ακόμη Σεμινάριο.

Φιλοδοξούμε τα Σεμινάρια της ΠΕΧ να γίνονται κάθε φορά πιο ουσιώδη και δημιουργικά, προσελκύοντας ακόμη περισσότερους ενδειαφερόμενους και να προβάλουν ορθά και δυναμικά την τέχνη του Hapkido στην Ελλάδα.

Ανανεώνοντας το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά στο 18ο Ανοιχτό Σεμινάριο Hapkido, σας καλούμε όλους να συμμετάσχετε ενεργά στην προσπάθειά μας!

Ο Πρόεδρος της ΠΕΧ,
Βαγγέλης Θάνος